Thursday, July 18, 2013

Ramadhan Kareem.

Salam to all Readers,

AlHamdulillah, hari ni dah masuk hari ke-9 berpuasa. Pelbagai urusan dan rutin aktiviti harian dipermudahkanNya, berkat kemuliaan bulan Ramadhan ni. Syukur, Ya Allah.

Terima kasih kepada para pembaca yang sudi singgah dan tinggalkan jejak di bahagian ulasan, walaupun blog ni kadang-kadang saja dikemaskini. Kekangan masa, ditambah dengan peredaran masa yang memangkinkan penggunaan media sosial lain menyebabkan diri kurang bertandang ke sini. Syukran jzk!

Sedikit update aktiviti harian, semalam berkesempatan beriftar bersama 2 orang bekas rakan serumah semasa zaman bekerja di USM Penang dahulu - Ir. Hasznil Afis dan Dr. Muhammad Khairulnizam. Kedua-dua sahabat ni merupakan antara teman yang rapat sepanjang berada di Penang dulu. Syukur Ya Allah atas ukhuwah ini!


Beriftar bersama engineer Proton & calon Ph.D @ Puri Pujangga, UKM

Selain itu, anak-anak murid Tahun 6 kini sedang bertempur di medan Peperiksaan Percubaan UPSR 2013 peringkat negeri Selangor. Ketika entry blog ini di taip, mereka sedang menjawab kertas terakhir peperiksaan ini iaitu kertas Sains 018. Semoga berjaya semuanya.

Suasana dalam dewan peperiksaan percubaan UPSR

Selamat beribadah semua!

Rindu Makkah!
Sayang Madinah!  

No comments:

Post a Comment

Syukran jzk for your comments, readers!.