Tuesday, February 5, 2013

InshaAllah.

Salam,

Dah lama rasanya tak update blog ni. Bukan malas, cuma kekangan masa membataskan diri ini untuk duduk mengadap blog. Lately, banyak benda perlu diuruskan dan semuanya hook by crook, bak kata omputeh. Ni pun ada kelapangan waktu sedikit sebelum diri ini masuk ke kelas, jadi sempatlah menjengah sekejap. InshaAllah.

Minggu ni dah masuk minggu ke-6 persekolahan. Sekejap je rase. AlHamdulillah, urusan data-data murid dan sekolah dah siap, malah urusan data EMIS telah pun dihantar pada minggu lepas. Lega sikit kepala otak ni. Data SMM (maklumat murid) sahaja yang masih menunggu waktu untuk penghantaran ke PPD, lusa! InshaAllah.

Tahun ni merupakan tahun terpenting buat diri ini dan keluarga. InshaAllah, tahun ni bakal menyaksikan pertambahan ahli-ahli keluarga baru dalam keluarga besar kami yang memang dah semua sedia besar – besar gelak, besar ukhuwah, besar saiz.. Haha! InshaAllah.

Apepun, diri ini rindu sangat kat Mekah + Madinah. Kalaulah Mekah ni macam jarak Puchong ni ke Alamanda, Putrajaya tu je, hari-hari InshaAllah akan berusaha untuk pergi (dengan izin Allah). Sebab Mak ada kat sana.

20120605_095426

Rindu suasana tenang + damai di dataran Haram!

2 comments:

Syukran jzk for your comments, readers!.